המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את טבעות הבצל עד הזהבה. מוציאים, מסננים במסננת על מנת להגיר את הנוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים גבינות, ביצים, קמח, מלח ופלפל. מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה, ומעבירים לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות עד להזהבה קלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0