המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן במעט שמן את הבצלים הפרוסים עד להזהבה.
להוסיף את קופבת הפטריות ולהמשיך בטיגון עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.לכבות את הגז.
להוסיף את הביצים אחת בכל פעם ולערבב בין אחת לשניה.
להוסיף את השמנת,מלח,פלפל,קמח וגבינה צהובה ולערבב.
לשמן תבנית פאי ולשטח את התבנית בתוכה.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה בערך 30-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0