המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן במעט שמן את הבצלים הפרוסים עד להזהבה.
להוסיף את קופבת הפטריות ולהמשיך בטיגון עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.לכבות את הגז.
להוסיף את הביצים אחת בכל פעם ולערבב בין אחת לשניה.
להוסיף את השמנת,מלח,פלפל,קמח וגבינה צהובה ולערבב.
לשמן תבנית פאי ולשטח את התבנית בתוכה.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה בערך 30-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0