המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות.
מכניסים את התערבות ומפזרים פרורי לחם מעל.
אופים בחום בינוני גבוה כ-30-40 דקות.
הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן מאוד
פשוט פשטידה מנצחת. באפס מאמץ . טעימה וקלה. אני מוסיפה לפעמים גם קצת טימין טרי
הצג מתכונים נוספים
הערות 2