המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות.
מכניסים את התערבות ומפזרים פרורי לחם מעל.
אופים בחום בינוני גבוה כ-30-40 דקות.
הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2