המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל אין צורך בחיתוך קטן). מוסיפים את שאר המצרכים, פרט לפירורי הלחם ולשמן, ומערבבים היטב.
משמנים תבנית עגולה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס והדפנות (על מנת שהפשטידה תצא יפה מהתבנית). מכניסים את התערובת ומפזרים עוד פירורי לחם מעל.
אופים בחום בינוני-גבוה כ- 30-40 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0