חולטים את הברוקולי עד ריכוך (ניתן להשתמש בברוקלי קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). יש להיזהר לא לבשלם יתר על המידה.
שלב 2
0 דקות
מזהיבים את הבצלים בשמן בסיר גדול.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד להזהבה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את הברוקולי המסונן, חצי כוס קמח מצה/פירורי לחם, ביצים, גבינה, חצי כוס גבינה מגוררת ואבקת מרק בצל ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת וזורים מעל את פירורי הלחם (או קמח המצה) הנותרים ושארית הגבינה.
שלב 7
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כ-45 דקות, עד שהפשטידה תופחת ומשחימה.
שלב 1
מתוך
7
חולטים את הברוקולי עד ריכוך (ניתן להשתמש בברוקלי קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). יש להיזהר לא לבשלם יתר על המידה.
שלב 2
מתוך
7
מזהיבים את הבצלים בשמן בסיר גדול.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים לסיר את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד להזהבה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לסיר את הברוקולי המסונן, חצי כוס קמח מצה/פירורי לחם, ביצים, גבינה, חצי כוס גבינה מגוררת ואבקת מרק בצל ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
7
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת וזורים מעל את פירורי הלחם (או קמח המצה) הנותרים ושארית הגבינה.
שלב 7
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כ-45 דקות, עד שהפשטידה תופחת ומשחימה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0