המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים עם מלח בסיר, ומכניסים לתוכו את הברוקולי למשך 3 דקות.
מוציאים מהסיר, ורוחצים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
ממיסים בסיר קטן חמאה, מרק פטריות ומים עד לקבלת רוטב.
מחממים מעט שמן זית במחבת, ומקפיצים בו את הברוקולי, הקישואים עם רוטב הפטריות, עד שהרוטב עוטף את הירקות. מורידים מהאש.
מערבבים את כל המצרכים, ומעבירים לתבנית אפייה משומנת.
אופים בתנור בחום בינוני במשך 45 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0