המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הברוקולי לחתיכות גסות. אם זה ברוקולי טרי אז לבשל אותו מעט במים שיתרכך מעט. ברוקולי קפוא להפשיר לפי ההוראות.
מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותו לברוקולי החתוך, יחד עם השמן שבו טוגן.
מוסיפים לתערובת את שאר החומרים: ביצים, קמח, מלח, פלפל ושמנת לבישול. מערבבים היטב.
משמנים תבנית פיירקס עגולה קוטר 26 ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות בערך כ-60 דקות, או עד שהפשטידה מוכנה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0