המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים ליטר מים. מוסיפים את האטריות למים הרותחים ומערבבים. מבשלים ללא מכסה על אש בינונית 8 דקות.
כשהן מוכנות, מסננים ושמים בקערה גדולה בצד עד שהן מתקררות.
במקביל קוצצים גס במעבד מזון בצל ומטגנים אותו קלות בשמן הזית. קוצצים את הפטריות במעבד מזון בפולסים, ומוסיפים לבצל המטוגן.
מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן. מוסיפים את הרסק עגבניות, פפריקה, כורכום, מלח והפלפל ומערבבים היטב, מניחים בצד להתקרר.
מוסיפים את הבשר המצונן לקערת האטריות. מוסיפים 4 ביצים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית פיירקס בגודל 27/33. מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0