המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל, עד לכדי שקיפות, להוסיף את הבשר הטחון, להוסיף פלפל ומלח.
להוסיף את תפוח האדמה ורסק העגבניות ולערבב בקלילות, (ערבוב רב מידי יגיר מהבשר נוזלים רבים).
לעיסת המצות להוסיף את השמן, ביצים, מלח ופלפל ולערבב היטב.
חצי מהעיסה לשטוח בתבנית. לשטח על העיסה את תערובת הבשר, להניח את יתרת עיסת המצות, לאפות עד להזהבה בתנור בחום בינוני-גבוה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0