בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח, עד שהם מתרככים. מסננים, מועכים, מוסיפים את המרגרינה והחלמונים וטורפים עד קבלת מחית חלקה.
שלב 7
0 דקות
מעבירים את תערובת הבשר לכלי חסין חום, משטחים מעל את מחית תפוחי האדמה ויוצרים פסים נאים בעזרת מזלג. לחלופין אפשר להזליף את מחית תפוחי האדמה, בעזרת שקית זילוף.
שלב 8
20 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות, או עד שהמשטח העליון של תפוחי האדמה פריך וזהוב. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והפלפל במשך 6 דקות.
בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח, עד שהם מתרככים. מסננים, מועכים, מוסיפים את המרגרינה והחלמונים וטורפים עד קבלת מחית חלקה.
שלב 7
מתוך
8
מעבירים את תערובת הבשר לכלי חסין חום, משטחים מעל את מחית תפוחי האדמה ויוצרים פסים נאים בעזרת מזלג. לחלופין אפשר להזליף את מחית תפוחי האדמה, בעזרת שקית זילוף.
שלב 8
מתוך
8
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות, או עד שהמשטח העליון של תפוחי האדמה פריך וזהוב. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0