המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל - 180 מעלות.
במחבת גדולה מחממים מעט שמן לטיגון.
משחימים את הבצל, וכשיש לו צבע יפה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מפוררים כל הזמן שלא יהיו גושים.
מורידים מהאש.
מערבבים פנימה לתוך הבצל את מחית תפוחי האדמה ואת שתי הביצים הקשות, קצוצות לקוביות.
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפטרוזיליה הקצוצה.
מוסיפים את ארבעת הביצים הטרופות, ומערבבים הכל היטב.
מעבירים לתבנית חסינת אש, ואופים כ-45 דקות, או עד שפני הפשטידה שחומים ויפים.
מניחים להתקרר קצת בטרם חותכים למנות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0