המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הדלעת לקוביות, ומבשלים בסיר מכוסה, עם כף חמאה, עד לריכוך הדלעת.
מסירים את הסיר מהאש, מוציאים את הדלעת מהסיר, מרתיחים את המים, מוסיפים את הסולת תוך כדי בחישה, מנמיכים את האש, מבשלים על סף רתיחה 5 דקות.
מקציפים ביצה עם הסוכר, מוסיפים את הדלעת שמעכנו קודם לכן, הסולת, המוסקט והמלח.
משמנים תבנית אפיה בכף החמאה הנותרת, מעבירים לתוכה את התערובת ומשטחים אותה.
טורפים את הביצה הנותרת ומורחים על פני התערובת.
אופי בתנור בחום בינוני, שחומם מראש 30 דקות.
מגישים חם בליווי שמנת חמוצה.
ניתן להמיר את את החמאה במרגרינה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0