המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד לתחילת הזהבה, מוסיפים פטריות ומטגנים עד שהן מתכווצות ומאבדות נוזלים.
מערבבים בקערה ביצים, גבינה לבנה, קוטג', גבינה צהובה וגבינה בולגרית, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים לפיזור אחיד.
מעבירים לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0