משמנים את התבנית (מידות 20X20 בעומק 4 ס"מ) בשתי כפות שמן זית וזורים עליה 3 כפות פירורי לחם מתובלים.
שלב 3
5 דקות
שמים את שאר השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפטריות, במשך 5 דקות.
שלב 4
0 דקות
בינתיים שמים בקערה את הגבינה. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצים, חצי מגבינת המוצרלה ואת שאר פירורי הלחם. מוסיפים את הירקות המטוגנים. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 5
0 דקות
מעבירים הכל לתבנית וזורים למעלה את שאר המוצרלה.
שלב 6
0 דקות
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש עד שהפשטידה משחימה יפה.
שלב 1
מתוך
6
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
שלב 2
מתוך
6
משמנים את התבנית (מידות 20X20 בעומק 4 ס"מ) בשתי כפות שמן זית וזורים עליה 3 כפות פירורי לחם מתובלים.
שלב 3
מתוך
6
שמים את שאר השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפטריות, במשך 5 דקות.
שלב 4
מתוך
6
בינתיים שמים בקערה את הגבינה. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצים, חצי מגבינת המוצרלה ואת שאר פירורי הלחם. מוסיפים את הירקות המטוגנים. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 5
מתוך
6
מעבירים הכל לתבנית וזורים למעלה את שאר המוצרלה.
שלב 6
מתוך
6
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש עד שהפשטידה משחימה יפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0