המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לרדד חצי מבצק העלים ולכסות איתה תבנית מלבנית.
לערבב את כל יתר החומרים, לשפוך על בצק העלים ולכסות בחצי הבצק השני.
להבריש בביצה ולזרות שומשום מעל.
לחרוץ קווים לאורך ורוחב הפשטידה ולאפות בחום בינוני עד לקבלת צבע זהוב יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0