המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לרדד חצי מבצק העלים ולכסות איתה תבנית מלבנית.
לערבב את כל יתר החומרים, לשפוך על בצק העלים ולכסות בחצי הבצק השני.
להבריש בביצה ולזרות שומשום מעל.
לחרוץ קווים לאורך ורוחב הפשטידה ולאפות בחום בינוני עד לקבלת צבע זהוב יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0