המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים, מוסיפים את הפטריות וממשיכיםלטגן. משאירים בצד.
בינתיים מתחילים להכניס לקערה את כל החומרים, ולבסוף להוסיף גם את הבצל עם הפטריות. מערבבים.
מכניסים לתבנית משומנת ואופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, במשךכ-40 דקות, או עד קבלת גוון חום בהיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0