המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
לשים את כל חומרי הבצק לקבלת בצק רך ונעים לעבודה, במידת הצורך ניתן להוסיף מעט קמח לבצק נוח יותר.
משמנים תבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ) ומרפדים את התחתית כולל השוליים בבצק.
אופים כ-10 דקות עד לקבלת צבע בהיר בתנור.
במעבד מזון מערבבים את גבינת העזים עם השמנת המתוקה עד לקבלת קרם חלק.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ומתבלים (מלח, פלפל, אגוז מוסקט) לפי הטעם.
מעבירים לקערה ומוסיפים את אגוזי הפקאן, הצנוברים ואת עשבי התיבול (רוזמרין ותימין) ומערבבים.
שופכים את המלית על הבצק האפוי חלקית.
ממשיכים באפייה בחום של 170 מעלות כ-40 דקות, או עד שהפאי זהוב ויפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0