המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל והשמיר דק. מגרדים בפומפייה את הגזרים והקישואים גס.
מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים יחד.
מרוקנים את תכולת הקערה לתבנית בגודל 20*30 ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות למשך כ-45 דקות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0