המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי הבצק יחד, עד לקבלת בצק רך לעבודה.
הכנת המילוי: מחממים חצי מכמות החלב עם הסוכר ואת השאר להוסיף קר.
מערבבים את הביצים עם סוכר הווניל, ומוסיפים לתערובת החלב.
משטחים את הבצק בתבנית ושופכים מעליה את תערובת הביצים עם החלב.
אופים כשעה בחום בינוני. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0