מחממים מחבת שמים את השמן ומטגנים את הבצל (אותו קיצצנו לקוביות קטנות) ואת השום (גם הוא קצוץ), מביאים אותם להזהבה.
שלב 2
0 דקות
מכניסים את הטונה (כמובן מסוננת ממים או שמן) מטגנים כשלוש דקות תוך ערבוב.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את הרסק עגבניות ממשיכים לערבב כשתי דקות, מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לערבב על אש בינונית כשלוש דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 4
0 דקות
מכבים ונותנים לתערובת להתקרר מעט. התערובת צריכה להיות בצבע ורוד.
שלב 5
0 דקות
במקביל אנחנו מבשלים את האיטריות לפי הוראות ההכנה על גבי החבילה אך לא נבשל אותן ממש עד הסוף שתהיה רכה אך לא יותר מזה.
שלב 6
0 דקות
כאשר סיננו את האיטריות ניתן להן מעט זמן להתקרר גם.
שלב 7
0 דקות
לוקחים קערה ומכניסים לתוכה את הכל: התערובת, האיטריות, הקוטג' ו-50 גרם של פתיתי הגבינה. מערבבים הכל ביחד ומכניסים לתבנית חד פעמית או לתבנית רגילה.
שלב 8
0 דקות
מעל הפשטידה לפזר את שאר פתיתי הגבינה ונכניס אותה לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לכעשרים דקות. כאשר תראו את הפשטידה זהובה זה אומר שהיא מוכנה...אז בהצלחה ובתאבון!!!
שלב 1
מתוך
8
מחממים מחבת שמים את השמן ומטגנים את הבצל (אותו קיצצנו לקוביות קטנות) ואת השום (גם הוא קצוץ), מביאים אותם להזהבה.
שלב 2
מתוך
8
מכניסים את הטונה (כמובן מסוננת ממים או שמן) מטגנים כשלוש דקות תוך ערבוב.
שלב 3
מתוך
8
מכניסים את הרסק עגבניות ממשיכים לערבב כשתי דקות, מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לערבב על אש בינונית כשלוש דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 4
מתוך
8
מכבים ונותנים לתערובת להתקרר מעט. התערובת צריכה להיות בצבע ורוד.
שלב 5
מתוך
8
במקביל אנחנו מבשלים את האיטריות לפי הוראות ההכנה על גבי החבילה אך לא נבשל אותן ממש עד הסוף שתהיה רכה אך לא יותר מזה.
שלב 6
מתוך
8
כאשר סיננו את האיטריות ניתן להן מעט זמן להתקרר גם.
שלב 7
מתוך
8
לוקחים קערה ומכניסים לתוכה את הכל: התערובת, האיטריות, הקוטג' ו-50 גרם של פתיתי הגבינה. מערבבים הכל ביחד ומכניסים לתבנית חד פעמית או לתבנית רגילה.
שלב 8
מתוך
8
מעל הפשטידה לפזר את שאר פתיתי הגבינה ונכניס אותה לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לכעשרים דקות. כאשר תראו את הפשטידה זהובה זה אומר שהיא מוכנה...אז בהצלחה ובתאבון!!!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0