שוטפים את הירקות, קוטמים את הקצוות (אפשר גם לקלוף אבל פרט לבצל זה ממש לא הכרחי) ומגררים גס. הכי טוב לגרר במעבד מזון עם הדיסקית המתאימה, אפשר גם על פומפיה גסה אבל אז זה הופך את המתכון מקל במיוחד לעתיר עבודה.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את כל הירקות לקערה ואז בעזרת שתי הידיים חופנים כל פעם חלק אחר מהתערובת וסוחטים מעל לכיור על מנת להיפטר מכמה שיותר נוזלים. חוזרים על התהליך עד שנפטרנו מרוב הנוזלים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את כל שאר המרכיבים (פרט לשמן) ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את השמן ומחממים במשך דקה. מוסיפים את תערובת הירקות ומשטחים אותה על המחבת כך שהיא נראית כמו לביבה גדולה שמכסה את כל המחבת.
שלב 5
10 דקות
מכסים ומבשלים 10 דקות. בחלוף הזמן מרימים מעט את הפשטידה בעזרת כף שטוחה ובודקים האם התחתית שחומה היטב. אם לא ממשיכים עוד 2-3 דק'.
שלב 6
10 דקות
הופכים בעזרת צלחת וממשיכים לבשל ללא מכסה עוד 10 דקות עד שהצד השני משחים גם הוא.
שלב 7
0 דקות
מגישים חם על צלחת שטוחה ופורסים כמו פיצה.
שלב 1
מתוך
7
שוטפים את הירקות, קוטמים את הקצוות (אפשר גם לקלוף אבל פרט לבצל זה ממש לא הכרחי) ומגררים גס. הכי טוב לגרר במעבד מזון עם הדיסקית המתאימה, אפשר גם על פומפיה גסה אבל אז זה הופך את המתכון מקל במיוחד לעתיר עבודה.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים את כל הירקות לקערה ואז בעזרת שתי הידיים חופנים כל פעם חלק אחר מהתערובת וסוחטים מעל לכיור על מנת להיפטר מכמה שיותר נוזלים. חוזרים על התהליך עד שנפטרנו מרוב הנוזלים.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את כל שאר המרכיבים (פרט לשמן) ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
7
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את השמן ומחממים במשך דקה. מוסיפים את תערובת הירקות ומשטחים אותה על המחבת כך שהיא נראית כמו לביבה גדולה שמכסה את כל המחבת.
שלב 5
מתוך
7
מכסים ומבשלים 10 דקות. בחלוף הזמן מרימים מעט את הפשטידה בעזרת כף שטוחה ובודקים האם התחתית שחומה היטב. אם לא ממשיכים עוד 2-3 דק'.
שלב 6
מתוך
7
הופכים בעזרת צלחת וממשיכים לבשל ללא מכסה עוד 10 דקות עד שהצד השני משחים גם הוא.
שלב 7
מתוך
7
מגישים חם על צלחת שטוחה ופורסים כמו פיצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0