המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים בצל, ומשחימים על מחבת.
מוסיפים את הכבד שחתכנו לחתיכות קטנות, ומטגנים מעט.
מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה (ללא מלח).
מערבבים את הפסטה המבושלת עם תערובת הכבדים.
מוסיפים לתערובת את הביצים, הקמח, המלח והפלפל, ומערבבים בעדינות.
משמנים תבנית פיירקס, ומעבירים אליה את התערובת.
אופים ב-175 מעלות כ-45 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0