בעזרת סכין פורסים דק את הבצלים והכרישות, משרים במי מלח ושוטפים.
שלב 2
0 דקות
בסיר גדול מאדים את הכרישות והבצלים על אש גבוהה עם רבע כוס שמן זית, עד שהם רכים. מסירים מהאש ומצננים מעט.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים קמח ואבקת מרק בצל של אסם ומערבבים, טורפים את הביצים והגבינה בחלב ומוסיפים. מערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
משמנים במברשת תבנית עגולה, ומניחים עליה עלה פילו. מברישים בשמן ומניחים עוד עלה חופף, כך שהשוליים מוגבהים.
שלב 5
0 דקות
ממשיכים כך עם כל העלים. יוצקים את תערובת הבצלים, ואופים בחום בינוני גבוה במשך 60 דקות, מדי פעם משגיחים שעלי הפילו לא משחימים מדי, ואם יש צורך מנמיכים את חום התנור.
שלב 6
0 דקות
טעים חם וגם אחרי כשעה.
שלב 1
מתוך
6
בעזרת סכין פורסים דק את הבצלים והכרישות, משרים במי מלח ושוטפים.
שלב 2
מתוך
6
בסיר גדול מאדים את הכרישות והבצלים על אש גבוהה עם רבע כוס שמן זית, עד שהם רכים. מסירים מהאש ומצננים מעט.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים קמח ואבקת מרק בצל של אסם ומערבבים, טורפים את הביצים והגבינה בחלב ומוסיפים. מערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
משמנים במברשת תבנית עגולה, ומניחים עליה עלה פילו. מברישים בשמן ומניחים עוד עלה חופף, כך שהשוליים מוגבהים.
שלב 5
מתוך
6
ממשיכים כך עם כל העלים. יוצקים את תערובת הבצלים, ואופים בחום בינוני גבוה במשך 60 דקות, מדי פעם משגיחים שעלי הפילו לא משחימים מדי, ואם יש צורך מנמיכים את חום התנור.
שלב 6
מתוך
6
טעים חם וגם אחרי כשעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0