המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את האטריות, מסננים ושופכים לתבנית חד פעמית גדולה, שופכים את הקוטג' והגבינה המלוחה, מעט מלח ופלפל שחור, ואח"כ מוסיפים את הביצים.
מטגנים את השום עם מעט שמן ושופכים מיד את העגבניות המרוסקות, מוסיפים את הבזיליקום קצוץ, אורגנו, מלח ופלפל שחור.
מבשלים 15 דקות, ושופכים את הכל על האטריות.
מכניסים לתנור שחומם מראש, ל-25-30 דקות. מכבים את התנור ומפזרים את הגבינה המגורדת מעל.
משאירים את התבנית בתנור עד שהגבינה נמסה, מוציאים, מקררים מעט וחותכים, יוצא נפלא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0