המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים היטב את הבצל הקצוץ בשמן.
מוסיפים את הפטריות מהקופסה (מסוננות, כמובן) ומטגנים עוד שתי דקות.
מערבבים את כל החומרים עד שקוביות הלחם נרטבות.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-40 דקות, עד שמזהיב היטב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0