המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח תפוחי אדמה, כשרכים למעוך אותם לפירה.
להוסיף פלפל שחור, אבקת מרק עוף ופטרוזיליה. לערבב ולהוסיף את הביצים. לערבב עד שמקבלים מרקם לא סמיך ולא דליל מדי.
להכניס למחבת בקוטר 26, ולבשל עד שהפשטידה מתייצבת.
לאחר מכן מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהיא משחימה.
אחרי שהשחימה מעלים את הטמפרטורה ל-220 מעלות, עד שהציפוי נשרף מעט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0