מניחים עלה אחד בתבנית פיירקס עגולה (אפשר גם בתבנית פאי עגולה חד פעמי). דוקרים את העלה עם מלזג.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מטגנים בצל גדול. כשמזהיב, מוסיפים קופסת פטריות חתוכות מסוננת, מערבבים כמה דקות עם הבצל, מוסיפים כף וחצי מרק פטריות (אני מגוונת: כף אבקת פטריות וחצי כף אבקת מרק עוף), מערבבים טוב.
שלב 3
0 דקות
קוצצים עשבי תיבול (פטרוזילה/כוסברה/שמיר) לא חובה. מוסיפים לתערובת, מערבבים שוב כמה דקות.
מכסים עם העלה השני, דוקרים שוב במזלג, טורפים ביצה, מברישים מעל העלה וזורים קצת שומשום או קצח לפי הטעם.
שלב 7
0 דקות
מכניסים לתנור לחום בינוני, עד שהעלה מזהיב.
שלב 1
מתוך
7
מניחים עלה אחד בתבנית פיירקס עגולה (אפשר גם בתבנית פאי עגולה חד פעמי). דוקרים את העלה עם מלזג.
שלב 2
מתוך
7
בינתיים מטגנים בצל גדול. כשמזהיב, מוסיפים קופסת פטריות חתוכות מסוננת, מערבבים כמה דקות עם הבצל, מוסיפים כף וחצי מרק פטריות (אני מגוונת: כף אבקת פטריות וחצי כף אבקת מרק עוף), מערבבים טוב.
שלב 3
מתוך
7
קוצצים עשבי תיבול (פטרוזילה/כוסברה/שמיר) לא חובה. מוסיפים לתערובת, מערבבים שוב כמה דקות.
הערות 0