המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים עלה אחד בתבנית פיירקס עגולה (אפשר גם בתבנית פאי עגולה חד פעמי). דוקרים את העלה עם מלזג.
בינתיים מטגנים בצל גדול. כשמזהיב, מוסיפים קופסת פטריות חתוכות מסוננת, מערבבים כמה דקות עם הבצל, מוסיפים כף וחצי מרק פטריות (אני מגוונת: כף אבקת פטריות וחצי כף אבקת מרק עוף), מערבבים טוב.
קוצצים עשבי תיבול (פטרוזילה/כוסברה/שמיר) לא חובה. מוסיפים לתערובת, מערבבים שוב כמה דקות.
מורידים מהאש, מוסיפים 2 ביצים, 3 כפות קמח ותבלינים לפי הטעם, מערבבים טוב.
שופכים על המלוואח.
מכסים עם העלה השני, דוקרים שוב במזלג, טורפים ביצה, מברישים מעל העלה וזורים קצת שומשום או קצח לפי הטעם.
מכניסים לתנור לחום בינוני, עד שהעלה מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0