מוסיפים את הביצים, התבלינים ואבקת האפיה. מחממים מעט שמן במחבת, שופכים את התערובת ומשטחים. מכסים במכסה ומנמיכים את הלהבה של הכיריים. לאחר כ-5-6 דק' הופכים על צלחת. מחזירים למחבת וממשיכים לטגן מהצד השני כ-2-3 דק' ללא מכסה.
שלב 3
0 דקות
פורסים ומגישים כתוספת.
שלב 1
מתוך
3
שוברים גס את המצות ומרטיבים אותן היטב במים קרים.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים את הביצים, התבלינים ואבקת האפיה. מחממים מעט שמן במחבת, שופכים את התערובת ומשטחים. מכסים במכסה ומנמיכים את הלהבה של הכיריים. לאחר כ-5-6 דק' הופכים על צלחת. מחזירים למחבת וממשיכים לטגן מהצד השני כ-2-3 דק' ללא מכסה.
שלב 3
מתוך
3
פורסים ומגישים כתוספת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0