מטגנים את הבשר הטחון במחבת על אש קטנה, תוך ערבוב ופירור הבשר, במשך דקות אחדות.
שלב 2
0 דקות
טורפים את הביצים, מוסיפים מלח, פלפל ופטרוזיליה.
שלב 3
0 דקות
מרטיבים את המצות בבלילת הביצים.
שלב 4
0 דקות
מרכיבים פשטידה: בתבנית משומנת היטב, מניחים שתי מצות, מכסים בשכבת בשר טחון ויוצקים מעט מהבלילה. מכסים במצה טבולה נוספת ובשכבה נוספת של בשר טחון עם מעט מהבלילה, וחוזר חלילה עד לקבלת פשטידת שכבות.
שלב 5
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, במשך כשעה.
שלב 1
מתוך
5
מטגנים את הבשר הטחון במחבת על אש קטנה, תוך ערבוב ופירור הבשר, במשך דקות אחדות.
שלב 2
מתוך
5
טורפים את הביצים, מוסיפים מלח, פלפל ופטרוזיליה.
שלב 3
מתוך
5
מרטיבים את המצות בבלילת הביצים.
שלב 4
מתוך
5
מרכיבים פשטידה: בתבנית משומנת היטב, מניחים שתי מצות, מכסים בשכבת בשר טחון ויוצקים מעט מהבלילה. מכסים במצה טבולה נוספת ובשכבה נוספת של בשר טחון עם מעט מהבלילה, וחוזר חלילה עד לקבלת פשטידת שכבות.
שלב 5
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, במשך כשעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0