המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבשר הטחון במחבת על אש קטנה, תוך ערבוב ופירור הבשר, במשך דקות אחדות.
טורפים את הביצים, מוסיפים מלח, פלפל ופטרוזיליה.
מרטיבים את המצות בבלילת הביצים.
מרכיבים פשטידה: בתבנית משומנת היטב, מניחים שתי מצות, מכסים בשכבת בשר טחון ויוצקים מעט מהבלילה. מכסים במצה טבולה נוספת ובשכבה נוספת של בשר טחון עם מעט מהבלילה, וחוזר חלילה עד לקבלת פשטידת שכבות.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, במשך כשעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0