המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקפיצים את הבצל והפטריות עד הזהבה במחבת ומניחים בצד.
מפוררים את המצות לחתיכות קטנות לתוך קערה, מוסיפים את החלב החם. מערבבים היטב ומניחים לכמה דקות להספג. בודקים שהמצות התרככו.
מוסיפים לקערה את הגבינות, הביצים, הבצל והפטריות ומערבבים היטב. נותנים לתערובת לנוח כמה דק. מתבלים לפי הטעם.
משמנים מחבת (לא לשכוח לשמן גם דפנות). אם יש לכם תרסיס שמן- מעולה. אם אין- ניתן למרוח את השמן עם מגבת נייר, כך גם השמן מרוח אחיד וגם העודפים נספגים.
מעבירים את כל התערובת למחבת ומיישרים בעזרת כף או מרית.
מטגנים במשך כ-5 דקות על אש לא גדולה במחבת מכוסה.
הופכים את הפשטידה על צלחת ומחזירים למחבת לטיגון בצד השני לעוד כ-5 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0