המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים ארבע כפות שמן זית למחבת גדולה ומזהיבים בהן את הבצל, עם הצד החתוך כלפי מטה.
כשהבצל הזהיב מוסיפים את הפטריות, השום, מלח ופלפל, מערבבים ומטגנים עוד שש-שבע דקות, עד שהפטריות גומרות להזיע. מסירים מהאש.
שמים את כל חומרי הבצק (חוץ מחצי מהגבינה הצהובה) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד ורטוב. משטחים את הבצק בתבנית פיירקס מלבנית.
מפזרים את תוכן המחבת על הבצק וזורים מעל את שארית הגבינה הצהובה. אופים בחום של 180 מעלות במשך 60 דקות.
מגישים חם. הפשטידה מתקבלת מעט מתפרקת וזה בסדר. מעבירים לצלחות הגשה בזהירות בעזרת ספטולה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0