הכנת הבצק: שמים בקערת מיקסר את הקמח והחמאה, ומעבדים עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החלמון, יוצקים את המים, ומעבדים עד לקבלת בצק. יוצרים כדור. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כ-30 דקות.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הבצק על משטח מקומח, ומרדדים אותו לעלה בקוטר של כ-30 ס"מ. מעבירים את הבצק לתבנית עגולה 26. מהדקים את הבצק לתחתית ולדפנות. דוקרים את הבצק עם מזלג.
שלב 3
15 דקות
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-15 דקות.
שלב 4
0 דקות
הכנת המילוי: מוסיפים את הכרישה למחבת עם חמאה, ומטגנים עד שהכרישה הופכת לשקופה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים למחבת את פרוסות הפטריות, ומטגנים על להבה גבוהה. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים את המלית מהמחבת, ומפזרים אותה על הבצק.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים לקערה את השמנת, הביצים והגבינה הצהובה, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. יוצקים את הבלילה על המילוי.
שלב 7
45 דקות
מכניסים את התבנית עם הפשטידה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-45 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
הכנת הבצק: שמים בקערת מיקסר את הקמח והחמאה, ומעבדים עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החלמון, יוצקים את המים, ומעבדים עד לקבלת בצק. יוצרים כדור. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כ-30 דקות.
שלב 2
מתוך
7
מניחים את הבצק על משטח מקומח, ומרדדים אותו לעלה בקוטר של כ-30 ס"מ. מעבירים את הבצק לתבנית עגולה 26. מהדקים את הבצק לתחתית ולדפנות. דוקרים את הבצק עם מזלג.
שלב 3
מתוך
7
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-15 דקות.
שלב 4
מתוך
7
הכנת המילוי: מוסיפים את הכרישה למחבת עם חמאה, ומטגנים עד שהכרישה הופכת לשקופה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים למחבת את פרוסות הפטריות, ומטגנים על להבה גבוהה. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים את המלית מהמחבת, ומפזרים אותה על הבצק.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים לקערה את השמנת, הביצים והגבינה הצהובה, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. יוצקים את הבלילה על המילוי.
שלב 7
מתוך
7
מכניסים את התבנית עם הפשטידה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-45 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0