מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הבצל, עד לקבלת גוון זהוב. להיזהר לא לשרוף את הבצל.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה קמח, ביצים וחלב, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 3
0 דקות
מפוררים לבלילה את גבינת הבורסן, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים לקערה את הפטריות, טבעות הזיתים והבצל המטוגן, ומערבבים היטב.
שלב 4
40 דקות
מעבירים את בלילת הפטריות לתבנית אינגליש קייק, שעליה מורחים מרגרינה ומפזרים מעט קמח. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים במשך כ-40 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הבצל, עד לקבלת גוון זהוב. להיזהר לא לשרוף את הבצל.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים לקערה קמח, ביצים וחלב, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 3
מתוך
4
מפוררים לבלילה את גבינת הבורסן, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים לקערה את הפטריות, טבעות הזיתים והבצל המטוגן, ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים את בלילת הפטריות לתבנית אינגליש קייק, שעליה מורחים מרגרינה ומפזרים מעט קמח. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים במשך כ-40 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0