המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל עד הזהבה קלה.
מוסיפים את הפטריות, מערבבים היטב ומטגנים קלות כ-5 דקות.
מוסיפים אבקת תיבול פטריות ובוחשים.
מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים כ-5 דקות להסמכה.
מסירים מן האש ומקררים.
בקערה נפרדת מערבבים את הקוטג', ביצים, קמח, אגוז מוסקט וגבינה מגוררת.
מוסיפים את תערובת הפטריות. בוחשים היטב.
משמנים תבנית. מפזרים בתחתית מעט פירורי לחם.
שופכים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל מעט מפירורי הלחם.
מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות ואופים כ-45 דקות, עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1