המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: מערבבים בקערה יוגורט, שמנת, מיונז, 22 כפיות מהקמח ו-3 ביצים טריות, עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
הכנת המילוי: מטגנים בסיר את הבצל והפטריות עד להשחמה, מורידים מהגז ושמים בקערה.
את התערובת הנ"ל מתבלים במלח, כפית אבקת מרק עוף ופלפל שחור. לזה נוסיף את הביצים הקשות.
נשמן תבנית 26, או פיירקס זכוכית, ונשפוך חצי מתערובת הבצק.
מעל זה מפזרים בעדינות עם כף את כל המילוי, ולאחר מכן, שופכים את יתר תערובת הבצק.
נאפה כשעה, או עד להשחמה ב-170 מעלות ובהוצאת קיסם יבש. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0