המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל החומרים עד תערובת אחידה. *ניתן להמיר את הבצל הירוק בעירית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מעבירים לתבנית משומנת (אפשר לפזר גם מעט פרורי לחם להקלת חילוץ הפשטידה מהתבנית לאחר האפייה).
אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות בערך 30-40 דקות, עד המשחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0