המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן, עד לקבלת צבע זהוב.
להוסיף את הפטריות לבצל ולטגן יחד עוד מספר דקות.
לתבל במלח ובפלפל, להוריד מהאש ולקרר.
לערבב בקערה קוטג', ביצים, שמנת ורוטב פטריות.
להוסיף את הפטריות המטוגנות שהתקררו וקמח ולערבב.
להוסיף עוד קצת מלח ופלפל ולערבב.
לשמן את התבנית, לפזר מעט פרורי לחם וליצוק את הבלילה.
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות, עד שהפשטידה תזהיב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0