חותכים את הבצלים לחתיכות ומטגנים במחבת עם החמאה, כשהם מחליפים צבע לשקוף מוסיפים את הפטריות השלמות, מטגנים מספר דקות ומסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
בקערה מניחים את כל הגבינות והביצים ומערבבים, כשהתערובת של הפטריות והבצל מתקררת מוסיפים לגבינות ומערבבים עד שהכל נבלע, מוסיפים קמח בהדרגה ומתבלים לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
מניחים בתבנית את התערובת ולבסוף את הגבינה הצהובה מעל.
שלב 4
30 דקות
אופים בתנור בחום 160 מעלות, כ-30 דקות.
שלב 1
מתוך
4
חותכים את הבצלים לחתיכות ומטגנים במחבת עם החמאה, כשהם מחליפים צבע לשקוף מוסיפים את הפטריות השלמות, מטגנים מספר דקות ומסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
4
בקערה מניחים את כל הגבינות והביצים ומערבבים, כשהתערובת של הפטריות והבצל מתקררת מוסיפים לגבינות ומערבבים עד שהכל נבלע, מוסיפים קמח בהדרגה ומתבלים לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
4
מניחים בתבנית את התערובת ולבסוף את הגבינה הצהובה מעל.
שלב 4
מתוך
4
אופים בתנור בחום 160 מעלות, כ-30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0