המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את תפוחי האדמה בעודו חם ומגרדים על פומפיה דקה.
מוסיפים 1 כוס גזר מגורד על פומפיה דקה, ואת החמאה ומערבבים, מוסיפים חלב בהדרגה לפי הצורך.
מרפדים תבנית עגולה בניילון נצמד, מעבירים את הפירה ומשטחים. שמים בצד.
מערבבים בקערה את יתר המצרכים שנותרו, עד תערובת אחידה.
משטחים את התערובת על הפירה, ומכסים בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך שעתיים.
להגשה: מוציאים את הניילון הנצמד העליון, מניחים על התבנית צלחת הגשה גדולה והופכים במהירות, מוציאים את הניילון נצמד ומקשטים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0