המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תחתית ודפנות של תבנית פיירקס בגודל 20X20 או דומה. מפזרים שליש כוס פירורי לחם על התחתית והדפנות המשומנות.
מערבבים את יתר חומרי הפשטידה (חוץ משליש כוס פירורי הלחם שנותרה) ויוצקים לתבנית.
מפזרים מעל את פירורי הלחם הנותרים. אפשר לטפטף מעל עוד כמה כפות שמן זית אבל לא הכרחי.
אופים כ-90 דקות, עד שפירורי הלחם משחימים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0