המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, פחות שתיים, שלוש דקות. מסננים ומניחים בצד.
מערבבים בסיר את הקוטג', השמנת החמוצה והביצים עד שהביצים נבלעות היטב בתערובת. מוסיפים את הגבינה הבולגרית, את העגבניות המיובשות ומחצית מכמות הגבינות המגוררות ומערבבים לתערובת אחידה.
מחזירים את הפסטה לסיר עם הבלילה ומערבבים כך שכל הפסטה מצופה ברוטב.
יוצקים לתבנית ומפזרים מעל את שארית הגבינות.
אופים במשך 30 דקות, עד שהפשטידה משחימה מכל הכיוונים. מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1