המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה ובינתיים מערבבים גבינות מגוררות וקוטג' בקערה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
את שני החלבונים מקציפים לקצף יציב (אך לא יבש) ומוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.
מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים לקערה.
ניתן להוסיף עשבי תיבול טריים או זרעוני קצח.
להעביר את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ולאפות בחום של 200 מעלות. אחרי עשר דקות בערך, כשמתחיל להזהיב, לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עוד כעשר דקות. להוריד נייר כסף, לפזר פרזמן מגורר ולהמשיך לאפות עוד חמש דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1