המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
לערבב היטב בקערה גדולה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
ליצוק את התערובת לתבנית אפייה, לכסות ברדיד אלומיניום.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, כ-35 דקות.
לפני סוף התהליך יש להסיר את רדיד האלומיניום, להשחמה יפה של הפשטידה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0