המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
מטגנים את התרד והשום, ולאחר מספר דקות מוסיפים את קוביות הגבינה הבולגרית, ומטגנים כמה דקות נוספות.
משמנים תבנית מלבנית עם מכסה.
מניחים חצי מכמות הפסטה בתבנית, ומפזרים מעליה את תערובת התרד עם הגבינה הבולגרית.
מניחים מעל את חצי כמות הפסטה הנותרת.
הכנת רוטב הבשמל: מערבבים על להבה נמוכה את החמאה והקמח, ומוסיפים את חצי ליטר החלב, תוך כדי ערבוב, עד לרתיחה.
מתבלים בפלפל שחור, מלח ואגוז מוסקט.
שופכים את התערובת אל התבנית, מגרדים מעל מעט גבינה צהובה, ואופים בתנור שחומם לחום 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהפשטידה שזופה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0