המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה, למעט גבינת הפטה.
מגרדים פנימה את גבינת הפטה ומערבבים הכל היטב.
מסננים את הפסטה היטב (לא לשטוף), ומוסיפים אותה לתערובת.
משמנים תבנית פיירקס היטב במעט חמאה, מעבירים פנימה את התערובת ומפזרים מעל מעט פירורי לחם (בשכבה אחידה).
עוטפים בנייר כסף.
מכניסים לתנור לחום בינוני 150-180 מעלות, ל-30 דקות בדיוק.
מסירים את נייר הכסף, וממשיכים לאפות ל-30 דקות נוספת. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0