המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם שמן במחבת.
לטגן את הבצלים עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד, להקפיד שלא יהיו חתיכות חרוכות שיגרמו לטעם מר של הפשטידה.
לערבב בקערה את כל חומרי הפשטידה למעט הפצפוצים.
להעביר לקערה תחילה 3/4 שקית של פצפוצי אורז, לערבב ובמידת הצורך להוסיף עוד פצפוצים. התערובת צריכה להיות יציבה ולא רטובה מדי.
לאפות בתבנית משומנת (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ) בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.
הפשטידה מוכנה כאשר קיסם/סכין יוצאים כמעט יבשים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0