מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב במזלג. ממשיכים לטגן עד שכל הבשר משה את צבעו מוורוד לחום.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את מרק העוף ופלפל שחור לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים התאדו ובסיר נשארו פירורי בשר מבהיקים (זה לוקח לא מעט זמן לפחות 45 דק'). מערבבים מדי פעם.
שלב 4
0 דקות
מסירים מהאש. מערבבים את הפתיתים והביצה לתוך תערובת הבשר. מעבירים לתבנית בגודל 20X30 או לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות שעה, עד שהפשטידה משחימה היטב.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
שלב 1
מתוך
5
מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב במזלג. ממשיכים לטגן עד שכל הבשר משה את צבעו מוורוד לחום.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את מרק העוף ופלפל שחור לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים התאדו ובסיר נשארו פירורי בשר מבהיקים (זה לוקח לא מעט זמן לפחות 45 דק'). מערבבים מדי פעם.
שלב 4
מתוך
5
מסירים מהאש. מערבבים את הפתיתים והביצה לתוך תערובת הבשר. מעבירים לתבנית בגודל 20X30 או לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות שעה, עד שהפשטידה משחימה היטב.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0