המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב במזלג. ממשיכים לטגן עד שכל הבשר משה את צבעו מוורוד לחום.
מוסיפים את מרק העוף ופלפל שחור לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים התאדו ובסיר נשארו פירורי בשר מבהיקים (זה לוקח לא מעט זמן לפחות 45 דק'). מערבבים מדי פעם.
מסירים מהאש. מערבבים את הפתיתים והביצה לתוך תערובת הבשר. מעבירים לתבנית בגודל 20X30 או לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות שעה, עד שהפשטידה משחימה היטב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0