המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הפתיתים:
יוצקים לסיר רבע כוס שמן ומוסיפים את הפתיתים. מטגנים קלות, מוסיפים תיבול ו- 4 כוסות מים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות. מקררים.
הכנת העוף:
מטגנים בצל קלות, מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים.
מוסיפים את הגמבה ומטגנים מעט לדרגה הרצויה. מוסיפים את שאר התיבול. מצננים.
מעבירים לבקערה גדולה את פתיתים ותערובת העוף. מערבבים ומקררים מעט.
מוסיפים 3 ביצים ו-3 גבעולי רוזמרין ומערבבים לתערובת אחידה.
מניחים את התערובת בתבנית בינונית משומנת. מהדקים מעט ומיישרים, מכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0