המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני.
משמנים במרגרינה תבנית עגולה.
שוטפים את הקישואים ומגררים אותם על מגררת (פומפיה) עם חורים גדולים לקערה גדולה.
מוסיפים לקערה ביצים, בצל מטוגן, קמח, מלח וגבינה לבנה.
מפוררים את הגבינה המלוחה ומוסיפים לקערה.
חותכים לפיסות קטנות גבינה צהובה ומוסיפים לקערה. מערבבים.
מעבירים את תערובת הגבינות והקישואים לתבנית עגולה מספר 26 או 24 משומנת, ואופים כ-40 דקות עד שהפשטידה זהובה ומוכנה.
מוציאים מהתנור בזהירות, ממתינים עשר דקות בערך, עד שהפשטידה תצטנן ותתייצב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0