המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים שני בצלים עד הזהבה ושמים בצד.
קולפים את הקישואים ומגרדים במגרדת עם החורים הגדולים, שמים מעט מלח ושמים בצד לרבע שעה. לאחר רבע שעה סוחטים את המים מהקישואים.
שמים את כל החומרים בקערה למעט הביצים. מתחילים לשים את הביצים, כל ביצה בנפרד מערבבים ומוסיפים שוב ביצה וכן הלאה, להוסיף את הבצל המטוגן לערבב.
משמנים תבנית בינונית (אני עושה עם תבנית חד פעמית בינונית), ניתן לפזר על השימון פירורי לחם כדי שהפשטידה לא תידבק. שמים את חומרי הבלילה ואופים בתנור בחום של 180 עד שהפשטידה משחימה. ניתן גם לנעוץ קיסם לבדוק אם מוכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0