קולפים את הקישואים ומגרדים במגרדת עם החורים הגדולים, שמים מעט מלח ושמים בצד לרבע שעה. לאחר רבע שעה סוחטים את המים מהקישואים.
שלב 3
0 דקות
שמים את כל החומרים בקערה למעט הביצים. מתחילים לשים את הביצים, כל ביצה בנפרד מערבבים ומוסיפים שוב ביצה וכן הלאה, להוסיף את הבצל המטוגן לערבב.
שלב 4
0 דקות
משמנים תבנית בינונית (אני עושה עם תבנית חד פעמית בינונית), ניתן לפזר על השימון פירורי לחם כדי שהפשטידה לא תידבק. שמים את חומרי הבלילה ואופים בתנור בחום של 180 עד שהפשטידה משחימה. ניתן גם לנעוץ קיסם לבדוק אם מוכנה.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים שני בצלים עד הזהבה ושמים בצד.
שלב 2
מתוך
4
קולפים את הקישואים ומגרדים במגרדת עם החורים הגדולים, שמים מעט מלח ושמים בצד לרבע שעה. לאחר רבע שעה סוחטים את המים מהקישואים.
שלב 3
מתוך
4
שמים את כל החומרים בקערה למעט הביצים. מתחילים לשים את הביצים, כל ביצה בנפרד מערבבים ומוסיפים שוב ביצה וכן הלאה, להוסיף את הבצל המטוגן לערבב.
שלב 4
מתוך
4
משמנים תבנית בינונית (אני עושה עם תבנית חד פעמית בינונית), ניתן לפזר על השימון פירורי לחם כדי שהפשטידה לא תידבק. שמים את חומרי הבלילה ואופים בתנור בחום של 180 עד שהפשטידה משחימה. ניתן גם לנעוץ קיסם לבדוק אם מוכנה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0